En iyi Tarafı Yangın Kapısı

Wiki Article

 ve montajıyla uğraşan bütün firmalar ile bizim fiyatlarımızı mukabillaştırabilirsiniz. Yangın kapısı modellerimizin özelliklerini inceleyerek muadili bapların özellikleriyle huzurlaştırabilir ve fiyatlarını mukayese edebilirsiniz.

SGK, Mevhibe Dairesi, halk tekebbür ve yapıları ve diğer resmi merciler ile yapılan iş ve işlemlemler ile tebligatlar,

; bir yangın esnasında bina içerisindeki kişilerin kesik, hızlı ve emniyetli şekilde tahliyesini gerçekleştirmek amacı ile çatı muhtevai yahut dışı kurulan merdiven sistemine verilen isimdir. Basit bir yangın, natürel afet ve benzeri durumlar başüstüneğunda insanlar pencerelerden atlamakta evet da yapı bağırsaki merdivenleri kullanarak yaralanma ve ölümlere sebebiyet vermektedir.

Bu sınıflandırma, yangın kapılarının ne derece süreyle yangına dayanabileceğini belirtir. Örneğin, A derslikı bir yangın bapsı çoklukla 60 dakika, B derslikı bir yangın bapsı ise 30 an süresince yangına karşı dayanıklılık gösterebilir. Yangın bapsı seçerken, bu metanet sınıflarını dikkate almanız önemlidir.

Kaçış merdivenlerinin cidar, tavan ve oturakında hiçbir cepheıcı gereç kullanılamaz ve bu merdivenler, yangına en az 120 dakika dayanıklı örek ve en az 90 zaman dayanıklı tütün sızdırmaz kapı ile öbür bölümlerden ayrılır.

Aynı zamanda yangın merdiven bapları bizatihi otomatik olarak kapanarak güvenliği sağlar. Yangın merdiven kapısına yerleştirilen hidrolik iticiler bu görevi üstlenir.

Yangın kapisinda ürkü amerikan bar kolu ürkü anında bapnın suhuletle açılması ciğerin kullanılır. ürkü barlı yangın merdiveni kapısı sebebiyle yangın merdivenine ulaşım kolaylaşır. Yangın kapılarının yangına dayanıklılık sınıfları, ekseriyetle A, B ve C olarak sınıflandırılır.

Dolgu kullanılarak kapı manasızluğuna yerleştirilen kasalara menteşeler mutavassıtlığı ile tutturulan kapı kanatları, müstacel durumlarda amelî açılacak şekilde Yangın Kapısı itimat kilidi ile emniyetli hale getirilmektedir. Yangın Bapsı üretimi konusunda spesiyalist personelimiz aracılığıyla kaleme allıkınan bu kırmızda;

Yangın Bapsı düzenırken nazarıitibar etmeniz gereken en önemli detay GOXU markası altında bizim cepheımızdan üretilen kapılar kabilinden nitelikli ve sertifikalı ürünler tercih etmenizdir.

     Yangın Kapısı insanoğluın, binanın Yangın Kapısı Fiyatları eminğini sağlayan ve yangın ile temasa son veren bapya denir.

Biricik kanatlı yangın kapıları binaların içerisinde olması olası yangın ve benzeri müstacel durumlarda önlem kaldırmak en önemli tedbirlerin başında gelir.

Hem İSG uzmanlarının hem yapı denetimcilerinin hem bile mevzii yönetimlerin eş noktası ne binalarda yangın merdiveni zorunluluğu olduğudur.

Yangın eminği müstelzim herhangi bir alanda kullanılabilecekleri kabilinden, yangın merdiveni, yangın tahliye koridorları, yangın odası kabilinden yangın riskinin elan faziletli başüstüneğu alanlarda da yeğleme edilir.

Yangın kapısı 120 dakikaya derece ısıevet dayanıklıdır. Bunun nedeni ise imalatında kullanılan yanmayan hidrolik malzemelerdir. İmalatta alüminyum, hidrolik gereç ve maden sac kullanılmaktadır. Bu iki husus ısıya dayanıklı olmasını sağlamlar.

Report this wiki page